Drivhus - tips, råd, priser - bygge og kjøpe

Forside | Drivhus til salgs | Kontakt oss | Drivhus i glass | Drivhus i plast


Skal du velge drivhus i glass eller plast?


Er du usikker på om du bør velge drivhus i glass eller plast (polycarbonat)?

Her finner du tips og råd som gjør deg i bedre stand til å velge type drivhus. Vi hjelper deg til å finne det drivhuset som passer best for deg!

Forside drivhus.info

Drivhus i plast

Mange drivhusmodeller kan leveres med valg mellom ulike typer glass eller med isolerplast (polycarbonat). I dag ser vi en klar helning mot plast, fordi dette gir en bedre isolerende effekt, er lett å montere - og er uknuselig! Flere drivhusmodeller kan leveres med enten glass eller isolerplast. Eksempler på dette er våre drivhus-modeller Odla og Oasen.


Drivhus i plast

Ulike typer plast (isolerplast) til drivhus

Et svært godt alternativ til glass i drivhus er isolerplast, også kalt polycarbonat. Isolerplast har langsgående kanaler som inneholder luft og gir en bedre isolering enn glass. Dette er viktig for deg som skal begynne dyrkingen tidlig på året og holde på sent på høsten. I tillegg vil isolerplast også skjerme for det sterke sollyset på sommeren, så ikke plantene får for mye sterkt lys. Den vanligste standarden er 6 mm isolerplast, noe som gir dobbelt så god isolering som glass! Det gir en høyere og jevnere temperatur i drivhuset, og vekstresultatet blir derfor bedre. Isolerplast er like uknuselig som plasten i en returflaske. Derfor blir vedlikeholdskostnadene nesten null sammenlignet med glass.
Her finner du mye informasjon om ulike modeller drivhus.


Drivhus med vanlig glass eller sikkerhetsglass?

Valget mellom ulike typer glass for drivhus avgjøres ikke minst av ditt budsjett. Hvis drivhuset vil bli brukt flittig og med entusiasme, er du kanskje villig til å investere mer penger enn hvis det kun skal brukes sporadisk.

Det estetiske har stor betydning for mange, da gjerne avhengig av hvor drivhuset er plassert i forhold til huset og hvor synlig drivhuset blir for naboer og i forhold til der man selv vanligvis oppholder seg i hagen.

Selv om et rimelig drivhus gjør jobben, så er balansen mellom kvalitet, utseende og pris på et drivhus som med det meste: Man får det drivhuset man betaler for.
Se her for mer informasjon om ulike modeller drivhus og utstyr til drivhus.


Bilder av drivhus

Mange leter etter en god samling med bilder av drivhus. Du finner et stort utvalg av bilder av drivhus (ulike modeller i både glass og plast). på nettet, med link videre til leverandør som tilbyr drivhusene og som har kompetanse på tips og råd som kan hjelpe deg med ditt valg.

Du finner mye nyttig informasjon om drivhus i plast (polycarbonat / isolerplast) her: Drivhus i isolerplast?

Lykke til med ditt drivhus!


Finn mer informasjon om drivhus fra en av Norges ledende drivhusleverandører.
Webdesign og internettløsning av WebBusiness AS © 2010-2014