Drivhus - tips, råd, priser - bygge og kjøpe

Forside | Drivhus til salgs | Kontakt oss | Drivhus i glass | Drivhus i plast


Skal du velge mellom drivhus i glass eller plast (polycarbonat e.l.)? Her finner du informasjon om fordeler og ulemper med glass i drivhus kontra drivhus i plast. Det er mange drivhus på markedet. Vi hjelper deg til å velge det som passer best for deg!

Drivhusets tørrelse, type, materialer (glass, stål, aluminium, polycarconat, plast, glassfiber osv.) og grad av funksjonsdetaljer bestemmer om du blir like fornøyd med ditt drivhus om 10 år som du var da det var nytt.

Forside drivhus.info

Drivhus i glass

De av våre modeller som leveres med glass leveres med enten vanlig glass eller sikkerhetsglass. Sikkerhetsglass tåler mer og granuleres hvis det går i stykker. Det betyr at i stedet for store og skarpe biter med glass, vil sikkerhetsglass pulveriseres dersom det går i stykker. Det er viktig å tenke på dersom du skal sitte mye i drivhuset ditt.

 • Vanlig 3 mm vindusglass (float/ubehandlet vindusglass)
 • 3 mm sikkerhetsglass til modellene Odla og 4 mm sikkerhetsglass til modellene Oasen.


  Drivhus i glass

  Drivhus med vanlig glass eller sikkerhetsglass?

  Valget mellom ulike typer glass for drivhus avgjøres ikke minst av ditt budsjett. Hvis drivhuset vil bli brukt flittig og med entusiasme, er du kanskje villig til å investere mer penger enn hvis det kun skal brukes sporadisk.

  Det estetiske har stor betydning for mange, da gjerne avhengig av hvor drivhuset er plassert i forhold til huset og hvor synlig drivhuset blir for naboer og i forhold til der man selv vanligvis oppholder seg i hagen.

  Selv om et rimelig drivhus gjør jobben, så er balansen mellom kvalitet, utseende og pris på et drivhus som med det meste: Man får det drivhuset man betaler for.
  Se her for mer informasjon om ulike modeller drivhus.


  Bilder av drivhus

  Mange leter etter en god samling med bilder av drivhus. Du finner et stort utvalg av bilder av drivhus (ulike modeller i både glass og plast). på nettet, med link videre til leverandør som tilbyr drivhusene og som har kompetanse på tips og råd som kan hjelpe deg med ditt valg.

  Mer informasjon om ulike typer drivhus

  Du finner mer om ulike valg av type drivhus (glass/plast etc.), på websidene til landets ledende drivhusleverandør, Grønt Fokus AS:
  Tips/råd, bilder og tilbud på drivhus

  Lykke til med ditt drivhus!


 • Finn mer informasjon om drivhus fra en av Norges ledende drivhusleverandører.
  Webdesign og internettløsning av WebBusiness AS © 2010-2014